Republika Srpska

Напокон јефтини летови из Београда

БЕОГРАД - Директорат за цивилно ваздухопловство Србије одобрио је националној мађарској авио-компанији "Малев" и аустријској лоу-кост авио-компанији "Флај Ники" дозволе за летове из Србије, изјавила је данас портпарол тог директората Катарина Андрић-Милосављевић.


"Малев" ће летјети на линији Будимпешта-Београд-Будимпешта, највероватније свакодневно", навела је Андрић-Милосављевић, додајући да ће "Флај Ники" на линији Беч-Београд-Беч летјети шест пута седмично.

Дозволу је добио и црногорски "Монтенегро Ерлајнс", за летове из Ниша за Цирих, који ће из Подгорице два пута седмично саобраћати до Ниша, одакле ће са паузом од једног дана лјетети до Цириха и назад.

Портпарол компаније "Флај Ники" Милен Плацер рекла је да је овој компанији званично потврђено да је добила дозволу за обављање летова Беч-Београд-Беч.

"За сада не можемо саопштити никакве детаље о тим летовима. Планирано је да свакодневно летимо за Београд", објаснила је она.

"Детаље ћемо саопштити на конференцији за штампу коју ћемо 1. децембра одржати у Београду", најавила је Плацер.

Она је потврдила да ће "Флај Ники" нову дестинацију сервисирати по цијени од 29 евра, као што је било планирано прије годину дана, када је ова компанија већ покушала да добије дозволу.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog