Društvo

Почиње контрола возила у Бањој Луци: Западни транзит прва тачка

БАЊА ЛУКА - Припадници бањалучке Полицијске станице за безбједност саобраћаја и радници Ауто-мото друштва "Крајина" сутра ће на западном транзиту код "Чајавеца" у Бањој Луци контролисати возила у оквиру акције превентивне контроле техничке исправности моторних возила и њихове припреме за вожњу у зимским условима.


Контрола возила на западном транзиту у оквиру акције Министарства унутрашњих послова и Ауто-мото савеза Републике Српске трајаће од 9.00 до 14.00 часова, саопштено је из МУП РС.

МУП РС у сарадњи са АМС РС почео је данас акцију превентивне контроле техничке исправности моторних возила и њихове припреме за вожњу у зимским условима која ће трајати до 13. новембра.

Циљ акције "Безбједна вожња у зимским условима" је повећање степена безбједности саобраћаја, смањење броја саобраћајних несрећа, као и посљедица проистеклих из неправилне припреме возила за вожњу у зимским условима.

Контрола возила биће обављана методом случајног избора, а акција ће бити реализована на подручју цијеле РС.

Акција је превентивно-безбједоносног карактера и не садржи репресивне мјере према возачима возила на којима се утврде неисправности појединих уређаја који су предмет контроле.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog