Republika Srpska

Хипо банка: Наградна игра за најмлађе штедише

БАЊА ЛУКА - Хипо Алпе-Адриа-Банка а.д. Бања Лука покренула је наградну игу за најмлађе штедише с циљем промоције Хипо дјечије штедње (узраст до 14 година) с каматном стопом до 4,00% и Хипо тинс (Hypo teens) штедње (узраст од 14-18 година) с каматном стопом до 4,10%. Наградна игра трајаће до 31. јануара 2010. године, а у наградној игри могу учествовати штедише банке које већ имају отворен Хипо дјечији или Хипо тинс штедни рачун, као и нове најмлађе штедише које отворе поменуте рачуне у току трајања саме наградне игре.


Најмлађе штедише односно њихови законски заступници у току трајања наградне игре треба да остваре минималан улог од 300 КМ/150 ЕУР да би стекли право учешћа.

Занимљивост ове наградне игре је у томе да ће Хипо банка давати талоне са наљепницама које су еквиваленти уплаћеном штедном улогу. Сваки учесник наградне игре треба да сакупи 30 наљепница. Минимални штедни улог од 10 КМ/5 ЕУР једнак је вриједности једне наљепнице. Максималан број наљепница по једној уплати је 11 а односи се на улоге веће од 100 КМ.

Попуњене талоне са контакт подацима треба доставити у најближу пословницу Хипо банке гдје ће бити посебно означена мјеста за наградну игру. Могуће је доставити и већи број талона односно уплатити већи штедни улог чиме се повећава могућност добитка награда из наградног фонда.

Главне награде су: Лаптоп (вриједност 2.000,00 КМ), Wii Nintendo-конзола за видео игрице (вриједност 1.000,00 КМ) те iPod Touch ( вриједност 700,00 КМ). Поред три главне награде банка ће додијелити и 30 робних награда из свог промотивног програма.

Наградно извлачење биће одржано 15.02.2010. године (понедељак) у 12.00 часова у сједишту банке у Бањој Луци. Хипо банка ће резултате наградног извлачења објавити у сриједу, 17.02.2010. године у дневним листовима Глас Српске, Фокус, Еуро Блиц и Пресс те на својој веб страници.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog