Politika

Гужва на сједници СО Братунац

БРАТУНАЦ - Сједница Скупштине општине (СО) Братунац прекинута је данас око 12.00 часова, након што је одборник Војин Павловић из Српске радикалне странке "Др Војислав Шешељ" одбио да напусти сједницу, иако је општински парламент претходно донио одлуку да он буде удаљен са скупштинског засједања.


До инцидента је дошло, јер је Павловић упорно тражио да се омогући групи грађана, већином присталица његове странке, да присуствују сједници, што скупштинско руководство није дозволило, јер, како је саопштио предсједник СО Мустафа Голић, нису на вријеме поднијели захтјев да присуствују сједници.

Након што је Голић више пута опоменуо и изрекао јавну опомену Павловићу, те му на крају одузео ријеч, а он то није прихватио, затражена је пауза и да полиција удаљи овог одборника.

Будући да полиција ни пола сата након тога није удаљила Павловића из сале, одборници су око 12.00 часова донијели одлуку да рад буде прекинут и да сједница буде настављена у 14.00 часова.

Сједница СО Братунац, на чијем дневном реду је разматрање извјештаја о раду и пословању јавних установа и предузећа са подручја ове општине за 2008. годину, прекинута је прије два дана.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog