Društvo

Додик у Власеници: Влада наставља помагати општину

ВЛАСЕНИЦА - Премијер Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Власеници да ће Влада Српске наставити да пружа несебичну финансијску подршку овој општини с циљем оживљавања привредних капацитета, побољшања стандарда грађана и осцијално-материјалног статуса свих категорија становништва.


Након састанка са општинским руководством, премијер Додик је изразио задовољство чињеницом да је Влада РС, купујући неколико посрнулих власеничких предузећа, успјела да оживи производњу, тако да данас у њима ради око 140 људи који су до тада били на улици.

Изразивши задовољство конституисањем општинских органа након прошлих локалних избора, премијер Додик је истакао да је Влада задовољна стабилизацијом локалне управе и консолидацијом стања у општини.

У наставку данашње посјете Власеници, предсједник Владе РС званично ће отворити недавно завршену прву фазу власеничког водовода, а потом присуствовати презентацији мастер плана туристичких потенцијала општине Власеница и регије Бирач.

Састанку са општинским руководством присуствовали су и министар финансија Александар Џомбић и министар рада и борачко-инвалидске заштите Раде Ристовић.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog