Društvo

Сајам образовања oд 19. до 21. новембра у Бањој Луци

БАЊА ЛУКА - У организацији Уније студената Републике Српске од 19. до 21. новембра у Бањој Луци биће одржан први сајам образовања на којем ће своју образовну понуду представити више од 20 јавних и приватних високошколских установа и фондације које нуде различите видове стипендирања.


Сајам образовања, који ће бити одржан у просторијама Дома омладине у Бањој Луци, прва је манифестација на којој матуранти и студенти могу добити све информације које ће им помоћи да изаберу за њих одговарајући факултет.

Предсједник Уније студената РС Милан Петковић рекао је да ће осим изложбеног простора и представљања образовних капацитета РС, на сајму бити одржано и неколико занимљивих радионица брзог читања и бољег памћења.

"Улаз на сајам је бесплатан и овим путем позивамо све ученике и студенте да дођу и да се информишу о условима уписа на факултет, условима стипендирања и могућностима за наставак постдипломских студија", рекао је Петковић.

Он је нагласио да су организован долазак ученика на сајам најавили из неколико школа из Новог Града, Прњавора, Српца, Градишке и других мијеста широм РС.

Покровитељ Сајма образовања је Министарство просвјете и културе РС.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog