Republika Srpska

Расписан позив за учешће у изградњи Технолошког парка Бања Лука

БАЊА ЛУКА - Градска развојна агенција Бања Лука расписала је позив за куповину грађевинског земљишта, закуп, учествовање у изградњи комуналне инфраструктуре, као и инкубирање у Технолошком бизнис парку Бања Лука.


Јавни позив упућен је фирмама, власницима занатских радњи, развојним институцијама и физичким лицима, а заинтересовани су дужни поднијети писмо намјере у виду обрасца који се, заједно са осталом документацијом, може подићи у просторијама Градске развојне агенције сваки радни дан од 8.00 до 14.00 часова.

За локацију Технолошког бизнис парка града Бања Лука, који се налази у бањолучком насељу Рамићи, тражи се израда студије изводљивости и регулационог плана.

Технолошки бизнис парк Бања Лука је према садржају активности подијељен на предузетничке зоне, технолошки развојни центар, развојни кампус са конгресним центром предузетничке и развојне инкубаторе, "старт ап" центар и логистички центар.

Цијена земљишта и комуналног опремања дефинисаће се одлуком Градске Скупштине након израде студијских и планских докумената.

Накнадним одлукама Града Бање Луке дефинисаће се и подстицаји везани за плаћање накнада и пореза које одређује Град.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog