Društvo

Koнкурс за студентску праксу у иностранству

БАЊА ЛУКА - Студенти техничких и факултета природних и примјењених наука Универзитета у Бањој Луци који желе да обаве стручну праксу у неком од предузећа широм свијета, могу поднијети захтјеве до 6. децембра у канцеларији Удружења за међународну размјену студената ради стручне праксе /ИАЕСТЕ БиХ/ у Бањој Луци.


Конкурс за стручну праксу у иностранству почео је 23. новембра и трајаће до 6 децембра, а студенти технологије, архитектуре, грађевине, фармације, шумарства, пољопривреде, електротехнике, ПМФ-а, машинства и енглеског језика могу се пријавити у канцеларији ИАЕСТЕ у Бањој Луци од 12.00 до 14.00 часова.

Уз попуњену апликацију, потребно је доставити потврду о статусу редовног студента и просјек оцјена који је овјерио факултет.

У канцеларији ИАЕСТЕ у Бањој Луци је потврђено да, као и претходних година, међу бањолучким студентима влада велико интересовање за стручним усавршавањем у иностранству.

Посредством ИАЕСТЕ, удружења које студентима из више од 80 држава обезбјеђује практичну обуку, а које већ осам година дјелује на Бањолучком универзитету, прошле године су 33 студента из БиХ отишла на праксу у иностранство, док је у БиХ дошло 30 страних студената.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog