Republika Srpska

Београд: Представљање туристичке понуде на Јахорини

БЕОГРАД - У Београду ће данас бити презентована овогодишња туристичка понуда зимског туристичког центра "Јахорина".


Биће представљени већ познати олимпијски ски полигони са сада модернијим вертикалним транспортом, као и врхунски смјештај и услуге у неколико луксузних хотела.

Директор Олимпијског центра "Јахорина" Бранко Короман истакао је да је ово још једна прилика да се љубитељи доброг скијања и туристи из Србије, који олимпијску љепотицу традиционално посјећују у значајном броју, упознају са великим инвестицијама у примарне садржаје на скијалишту.

"То су првенствено изградња нових шесторосједних жичара, које ће, како се очекује, планинској краљици РС и БиХ вратити престижну улогу и мјесто лидера зимског туризма у ширем окружењу", нагласио је Короман.

Предсједник Удружења хотелијера са Јахорине Александар-Бато Провић сматра да је ова презентација најбоља могућа завршна активност у вишемјесечном процесу модерне и маркетиншки агресивне заједничке кампање свих чинилаца који учествују у креирању туристичког производа на олимпијској љепотици.

Туристичка понуда за овогодишњу зимску сезону на Јахорини ће бити представљена јавности у Србији, након већ успјешних презентација у Словенији и Хрватској.

Презентација ће бити одржана у 15.00 часова у ресторану "Новак" на Дорћолу, власништву породице прослављеног српског тенисера Новака Ђоковића, саопштено је из Удружења хотелијера Јахорине.

Туристичку понуду у Београду презентоваће представници Удружења хотелијера и Олимпијског центра Јахорина.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog