Republika Srpska

Завршен 8. Мећународни сајам привреде ''Брчко 2009''

БРЧКО - Власник фирме "СМВ" из Угљевика Владимир Спасојевић проглашен је за менаџера године на 8. Међународном сајму привреде "Брчко 2009".


Признање за најуређенији изложбени простор додијељено је фирми "Бимал", док је најбољу гастрономску понуду имао Туристички савез Тузланског кантона.

Послије синоћње церемоније уручивања признања, градоначелник Брчког Драган Пајић рекао је Срни да је задовољан организацијом и учешћем излагача на овогодишњој сајамској приредби, напоменувши да је неопходно обезбиједити боље услове за приређивање сајма, што се, како је навео, може очекивати већ наредне године.

Предсједник Скупштине Брчко дистрикта Мирсад Ђапо овогодишњу сајамску манифестацију оцијенио је успјешном, посебно у погледу понуде разноврсних пратећих садржаја, као и великог броја излагача и посјетилаца.

"Ипак, у припремама Сајма привреде убудуће много тога треба да се промијени, како би Брчко постао сајамски град", додао је Ђапо.

Организатор 8. Међународног сајма привреде "Брчко 2009", који се званично завршава данас, је Привредна комора дистрикта.

Генерални покровитељ Сајма је брчанска Влада, која је издвојила 50.000 КМ за трошкове припреме, Савјет министара БиХ је обезбиједио 10.000 КМ, док су медијски покровитељи локална Радио-телевизија "Хит" и Радио дистрикта Брчко.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog