Društvo

Хемофарм даривао у Зворнику

ЗВОРНИК - Представници компаније "Хемофарм" из Бањалуке уручили су данас штићеницима Дома за дјецу и омладину из Кисељака код Зворника два компјутера са штампачима, телевизор, патике и капе.


Сарадник за оперативне комуникације у "Хемофарму" Мирјана Кузмановић рекла је да су за 31 штићеника Дома обезбијеђене патике и капе и нагласила да је, осим компјутера и телевизора, ова фирма обезбиједила и новчану донацију за реновирање купатила у овој установи.

Она је додала да је штићенику Дома Слађану Крсмановићу, који ових дана пуни 18 година, "Хемофарм" поклонио мобилни телефон.

"Не желим да говорим о вриједности донације, јер новац у овом случају није битан, али нам је било драго да смо видјели код дјеце задовољство када су преузимали поклоне", изјавила је Кузмановићева новинарима.

Истичући да је подјела поклона уприличена пред новогодишње и божићне празнике, Кузмановићева је рекла да је "Хемофарм" донирао управо оно што је предложило руководство Дома за дјецу и омладину, јер је оно најпозваније да каже шта дјеци и Дому недостаје.

Подјели донација присуствовала је и представница Министарства здравља и социјалне заштите Републике Српске Анка Шеранић, која је нагласила да ресорно министарство увијек подржава овакве и сличне акције.

Према њеним ријечима, ове активности, које је у овом случају реализовао "Хемофарм", доприносе побољшању положаја дјеце и услова за њихов рад.

Директор Дома Зоран Радосављевић захвалио је представницима ресорног министарства и "Хемофарма" на донацији која је, како је рекао, веома значајна, вриједна и надасве потребна.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog