Društvo

Вода угрозила многе путне правце

БАЊА ЛУКА - На путним правцима Добој - Модрича у мјесту Врањак и Добој - Маглај у мјесту Јабучић Поље саобраћај је јутрос обустављен због поплава, саопштено је из Ауто-мото савеза РС.


Због излијевања ријеке Врбас потпуно је у прекиду саобраћај на магистралном путу Доњи Вакуф - Јајце, а возила могу саобраћати регионалним путем преко Шипова.

На магистралном путу Фоча - Гацко у зони клизишта потпуно је обустављен саобраћај за теретна возила са приколицом и шлепере, а за остала возила на снази су 15-минутне обуставе због извођења радова.

Уз дионицу пута Требиње - Иваница, локалитет Глува Смоква, врши се деминирање терена, те се у периоду од 8.00 до 15.00 часова саобраћај одвија по режиму 30 минута обуставе и 15 минута пропуштања возила.

На регионалном путу Површице - Лопаре због санације моста саобраћај за за теретна возила и аутобусе се преусмјерава на магистрални пут Лопаре - Прибој - Бањ брдо - Тузла, док се путничка и теретна возила до 3,5 тоне преусмјеравају на саобраћајницу у близини моста.

Усљед поплављеног коловоза потпуно је обустављен саобраћај на Западном прилазу Сарајеву и одвија се старим путем преко Илиџе.

На магистралном путу Бугојно - Горњи Вакуф-Ускопље, те регионалним путевима Укрина - Вијака, Витовље - Кнежево, Јабланица - Прозор и Бихаћ - Врточе због већих одрона саобраћа се отежано.

Због реконструкције моста у Јошаници на Вогошћанској петљи саобраћај је потпуно обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

На граничним прелазима нема задржавања. Због излијевања ријеке Неретве, гранични прелаз Габела Поље затворен је за саобраћај.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog