Politika

''Заједно за Билећу'': Приоритет је привреда и повратак младих кадрова

БИЛЕЋА - Кандидат коалиције "Заједно за Билећу" за начелника општине Драган Бабић рекао је да ће уколико побиједи на предстојећим изборима његов приоритет бити опоравак привреде и повратак образованих и младих кадрова у ову општину.


"Један од приоритетних задатака биће стипендирање студента и надарени ученика, као и адекватно одуживање и помоћ демобилисаним борцима и онима који су најзаслужнији за стварање наше отаџбине", рекао је Бабић.

Представници коалиције "Заједно за Билећу", коју чине СДС, ПДП и СРС РС, данас су на предизборном митингу у Билећи позвали грађане да на предстојећим локалним изборима за начелника ове општине гласају за њиховог кандидата.

Потпредсједник СДС-а Вукота Говедарица рекао је да је Бабић "вриједан и поштен човјек који има искрене намјере да помогне својим суграђанима и допринесе развоју ове општине" и изразио наду у сигурну побједу њиховог кандидата на изборима 24. јануара.

Предсједник ПДП-а Младен Иванић позвао је Билећане да добро размисле прије него што свој глас дају неком од кандидата.

"Немојте попустити пред уцјенама и пријетњама, јер ако ви горди Херцеговци попустите шта ће тек бити са осталима", рекао је Иванић.

Предсједник СРС РС Миланко Михајлица сматра да је вријеме да "неко други преузме ситуацију у своје руке како би овај дио Херцеговине оживио" и нагласио да је поносан на Бабића, заједничког кандидата за начелника, који је члан његове странке.

Након трибине Бабић и опозициони лидери обишли су домаћинства која су угрожена поплавам

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog