Sport

Репрезентација Србије договорила пријатељске yтакмице

Репрезетације Србије 3. марта играће пријатељску утакмицу са Алжиром, а прије почетка Свјетског првенства у Јужној Африци одиграће још два контролна меча са Новим Зеландом и са Пољском, саопштио је данас национални Фудбалски савез.


Србија ће прву утакмицу играти на стадиону "Пети јул" у Алжиру. Тај термин је и једини који је по календару Свјетске фудбалске федерације предвиђен за репрезентације прије почетка завршних припрема, које ће Србија имати у Аустрији, у граду Леогангу у близини Салцбурга.

Договорено је да "орлови" у том региону и играју пријатељске мечеве са Новим Зеландом и Пољском. Тачни термини тих сусрета тек ће бити утврђени. Посљедњу припрему пред почетак Свејтског првенства Србија ће имати 5. јуна у Београду, али противник још није познат.

'' Фудбалски савез Србије чини све напоре да том приликом обезбједи у свему адекватног противника и комплетну утакмицу организује на нивоу спектакла '', истиче се у саопштењу.

Српски фудбалери ће пут Јужне Африке кренути у понедјељак 7. јуна у вечерњим сатима. У Јужну Африку стићи ће 8. јуна, пет дана прије прве утакмице, коју ће Србија у групи Д играти са Ганом у Преторији.

Дуел са Њемачком заказан је за 18. јун у Порт Елизабету, а са Аустралијом 23. јуна у Нелспруиту.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog