Republika Srpska

Пројекти за повратак коштали 1,1 милион

САРАЈЕВО - У пет општина у БиХ током идуће седмице биће завршени пројекти обнове индивидуалних стамбених објеката и електрификације, у које је Министарство за људска права и избјеглице БиХ инвестирало више од 1,1 милион КМ.


Ресорно министарство саопштило је да ће сутра бити обављен технички пријем изведених радова на електрификацији повратничког насеља Војевац у општини Крупа. Овај пројекат Министарство за људска права и избјеглице финансирало је са 150.000 КМ.

У Јајцу ће 19. и 20. јануара бити обављен технички пријем изведених радова на реконструкцији 17 од планираних 39 кућа повратника. Укупан буџет за обнову ових 39 кућа у Јајцу износи 900.000 КМ.

У исто вријеме у Гламочу ће бити обављен технички пријем 18 обновљених повратничких кућа, за које је Министарство додијелио 336.444 КМ.

У петак, 22. јануара биће уручени кључеви 12 обновљених кућа повратницима у Козарску Дубицу, за шта је Министарство за људска права и избјеглице БиХ издвојило 250.000 КМ.

У Добоју су обновљене три стамбене јединице повратника, за што је издвојено више од 40.000 КМ, а технички пријем биће обављен у уторак, 19. јануара.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog