Sport

Рукометаши србије вечерас са Данцима

ЛИНЦ - Рукометна репрезентација Србије састаје се у данас са селекцијом Данске у другом колу групе Б Европског првенства у Аустрији, а меч се игра у Линцу од 20.15 часова.


 

Екипа Сеада Хасанефендића дошла је до бода у последњим тренуцима утакмице са Исландом на старту такмичења, док су актуелни европски прваци били сигурни против домаћина Аустрије.

„Данска је првак Европе, али мислим да није боља од Исланда. Ако поправимо неке ствари што се договарамо, имамо шансу да победимо. То је добра екипа са Јенсеном, Кристијансеном, Егером... Биће то тешка утакмица“, рекао је селектор Србије Сеад Хасанефендић.

Србија и Данска су прошле године играле међусобни меч на старту Свјетског првенства у Хрватској и тада су европски прваци голом у последњим секундама стигли до побједе.

„Данска је врхунска екипа, јако су незгодни и играју брзо. Имамо шансе да победимо и тако ћемо се спремати и ући у дуел. Верујем да ћемо играти боље него против Исланда. Ако будемо успели да одиграмо одбрану онако као знамо, чврсто, мушки, мислим да то може да буде велика предност за нас. Утакмица у Хрватској, ни са наше, ни са њихове стране не може да се понови“, рекао је репрезентативац Србије Жарко Шешум.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog