Sport

Објављена имена свих играча за Ол стар меч

Тренери НБА екипа објавили су списак резервних играча за НБА Ол стар утакмицу која ће бити одиграна 14. фебруара на стадиону Каубојса у Даласу.


Раније су изабране прве петорке које су биране гласовима навијача, док су клупе одабрали тренери. У случају да неко од играча не буде у могућности наступити због повреде, његову замјену ће именовати комесар лиге Дејвид Стерн.

У екипу запада је изабран Дирк Новицки коме ће ово бити девети узастопни наступ, али први на који није изабран у стартној петорци. Крило Даласа је почетком ове сезоне достигао бројку од 20.000 поена у каријери а тренутно има просјек од 25,2 поена по утакмици (седми стрелац лиге).

Поред Новицког у резервне поставе су изабрана још тројица играча који ће се у Даласу осјећати као домаћи играчи. Крило Торонта Крис Бош ће свој пети узастопни наступ за екипу Истока имати у граду у којем је завршио средњу школу.

У екипу Запада су изабрана двојица дебитаната. Одлични плеј Јуте Дерон Вилијамс ће свој први Ол стар меч имати у Даласу који је удаљен пола сата вожње од родног му Колонија, док је крило Оклахоме Кевин Дуран похађао Тексас Јуниверсити.

За Исток ће још играти и Ражон Рондо и Пол Пирс из Бостона, Дерик Роуз из Чикага, а на Западу ће на клупи сједити Крис Поул, Пау Гасол, Брендон Рој, Зек Рандолф...

Од играча који су били у конкуренцији за резервисте а нису изабрани су: одлични центар Никса Дејвид Ли, Џош Смит из Аталанте, Као ни Богут, Билапс или Крис Каман.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog