Politika

Црна Гора: Од договора опозиције нема ништа

ПОДГОРИЦА - Политичка партија Нова српска демократија (НОВА) неће присуствовати састанку опозиције у Црној Гори који је иницирао предсједник Социјалистичке народне партије (СНП) Срђан Милић, рекао је замјеник предсједника НОВЕ Горан Даниловић.


Даниловић је истакао да листа странака које су позване показује да од договора нема ништа.

Он је рекао да Милић позива странке које су у коалицији са Демократском партијом социјалиста и које никада неће пристати да опозиције удружено дјелује.

"Једино ко недостаје да каламбур буде општи је можда (Филип) Вујановић са којим се Милић рађе виђа него са нама. На нас нека не рачуна", рекао је Даниловић.

Лидер Демократске српске странке (ДСС) Ранко Кадић поручио је да та странке неће присуствовати састанку опозиције који је иницирао предсједник СНП-а.

Кадић сматра да је СНП показао да они у ствари не желе опозициону коалицију.

"Ово је већ виђено уочи парламентарних избора прошле године. Можемо констатовати, не морамо чекати 10. фебруар, да ако Милић не промијени стратегију, ДСС се на овај позив неће одазвати", рекао је Кадић.

И лидер Народне странке Предраг Поповић најавио је јуче да та партија неће присуствовати састанку опозиције који је иницирао Милић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog