Društvo

Тадић: Почистићемо сав криминал у Србији

БЕОГРАД - Предсједник Србије Борис Тадић изјавио је да никада у историји Србије није било овакве борбе против организованог криминала.


"Криминалцима објављујемо рат који нећемо окончати док их не почистимо из Србије како бисмо грађанима Србије обезбедили бољу будућност", рекао је Тадић, који је и предсједник Демократске странке.        

Он је најавио да ћестранка наставити да се бори за модернизацију и за европску будућност Србије.

"Сматрамо да таквој будућности нема алтернативе, али ћемо трагати за пријатељима у свету, не само међу европским земљама, него и међу свим другим земљама и народима у свету, јер само тако можемо дефинисати стратешку позицију Србије која може обезбедити на крају и европску будућност", рекао је Тадић на конвенцији под називом "20 година ДС – Србија на правом путу", којом је ДС обиљежила двије деценије од обнављања рада.

Тадић је рекао да развијеност демократије у Србији никада нија била на вишем нивоу, истичући да демократије и слободе, међутим, никада није довољно.

Лидер ДС поручио да без ове странке нема стабилне и просперитетне Србије, као и да ће демократе побиједити и на сљедећим изборима.

Тадућ каже да је за сарадњу добродошао свако ко дијели вриједности и циљеве ДС-а.

"Свакоме са ким смо били у спору пружићемо руку помирења ако се сложи са нашим вредностима, нашим циљевима и ако доприноси развоју и стабилности Србије", рекао је Тадић.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog