Sport

Руни на "Сан Сиру" као код куће

Манчестер јунајтед је коначно побиједио Милан на "Сан Сиру". Најзаслужнији за побједу "ђавола" од 3:2 сигурно је био двоструки стријелац Вејн Руни, а да реванш на "Олд Трафорду" буде још занимљивији побринули су се Пол Сколс, Роналдињо и Кларенс Седорф.


Утакмица је оправдала је епитет једног од дербија осмине финала Лиге шампиона, али и најавила "ватру" у Манчестеру, 10. марта.

У другој утакмици синошњег програма, виђен је само један гол, јер је у Лиону, домаћи Олимпик побиједио мадридски Реал са 1:0, а стријелац је био Жан Макун.

Француски тим ће имати значајну предност од 1:0, али далеко од тога да су завршили посао. Прави изазов тек ће услиједити на "Сантјаго Бернабеу", а навијачи ће сигурно жељети да виде више него што им је вечерас било понуђено. Гости су контролисали игру и имали шансе, док су се Французи концентрисали на контранападе.

Шансе су имали Гову, Делгадо..., али је Касиљасу "пресудио" Макун, "бомбом" са 25 метара. У шпанском тиму најзапаженији је био Кристијано Роналдо, а треба рећи да је Лион наставио традицију успјеха на свом терену, против Реала. Ово је екипи са "Жерлана" била трећа узастопна побједа над "краљевским клубом" у Француској.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog