Društvo

Kривокапић: Србија нам извози проблем нарко картела

ПОДГОРИЦА - Предсједник црногорске скупштине Ранко Кривокапић оптужио је у уторак званични Београд да покушава да проблем нарко картела извезе у Црну Гору и оцијенио да је Србија "домовина тог криминала и сједиште хоботнице, чији је један крак дошао до Црне Горе".


"Србија је домовина тог криминала и Шарић је њихов држављанин и сада хоће да тај проблем 'натоваре' Црној Гори. Црна Гора тај проблем има у једном краку и ми ћемо га решавати", казао је Кровокапић поводом оптужби Србије о несарадњи Подгорице у случају Дарка Шарића осумњиченог за кријумчарење кокаина из Јужне Америке.

Кривокапић је позвао званични Београд да "ријеши тај проблем" и оптужбе из Србије окарактерисао као претензију Београда да "уређује ствари" у Црној Гори.

Предсједник црногорске скупштине је оцијенио да су оптужбе из Србије о повезаности црногорске елите са криминалом "неприхватљиве". Он је оцијенио да је однос Београда према Подгорици у вези са организованим криминалом "проблем број два", а да је за Црну Гору "проблем број један" и "приоритет да ријеши то криминала што је у Црној Гори".

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog