Sport

КСС: Бора Станковић поднио оставку

БЕОГРАД - Почасни предсједник Кошаркашког савеза Србије Борислав Станковић поднио је оставку на мјесто члана Управног одбора те организације, пренијели су данас медији.


"Дошло је вријеме, имам 85 година и послије више од пет деценија рада у кошарци, логично је да се повучем. Најавио сам повлачење људима са којима сам сарађивао, да не би о мојим намјерама сазнали из медија. Званично ћу се повући на Скупштини Кошаркашког савеза Србије, која ме је изабрала", рекао је Станковић.

Станковић, почасни генерални секретар ФИБА рекао је да српска кошарка има велике проблеме. "Српска кошарка нема правац, она још не иде. Многе ствари би требало прочистити. Води се полемика око тога, шта је важније, клубови или државни тим. И да ли би савез требало да воде клубови или људи из Савеза. Начелно је питање - ко руководи савезом", запитао се он.

Лист Спорт пренио је да је Станковић планирао да се повуче касније ове године, а да је оставку образложио сукобима са предсједником Партизана Предрагом Даниловићем и тешком сарадњом са појединим члановима Извршног одбора КСС-а предсједником ФМП Железника Небојшом Човићем.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog