Društvo

ЦГ полиција вјерује да је Шарић напустио земљу

ПОДГОРИЦА – Црногорска полиција претпоставља да је Дарко Шарић илегално прешао црногорску границу и побjегао из Црне Горе, објавиле су подгоричке „Вијести”.


Лист пише да је то члановима Националне комисије за сузбијање корупције и организованог криминала предочио директор Управе полиције Црне Горе Веселин Вељовић, у извјештају.

Позивајући се на неименовани извор, лист наводи да је Вељовић чланове тог тијела информисао да полиција нема евиденцију свих излазака из Црне Горе.

Потпуну евиденцију прелазака границе је веома тешко постићи, нарочито када је ријеч о жељезничком и аутобуском саобраћају, рекао је директор црногорске полиције.

Он је објаснио да је управо због тога црногорској полицији неизводљиво да прецизно идентификује када је Шарић, за којим је расписана међународна потјерница због сумње да је организатор шверца кокаина из Латинске Америке, заиста напустио црногорску територију.

Полиција вјерује да Шарић, приликом преласка границе, није користио легалне граничне прелазе, нити свој српски или словачки пасош, јер би то несумњиво било забиљежно у документима граничних полиција.

Београдски медији су писали да се Шарић крије у Црној Гори, наводећи као његово мјесто боравка Пљевља, Котор и Будву.

Црногорска полиција је у више наврата демантовала те тврдње и најавила да такве спекулације више неће коментарисати.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog