Sport

Почела са радом Фондација ФК Црвена звезда

У Медија центру на „Маракани”, јуче је званично почела с радом Фондација фудбалског клуба Црвена звезда, која је основана 12. јуна прошле године, након избора Владана Лукића за предсједника клуба.


Клупски портпарол Марко Николовски је нагласио да је то револуционарна ствар, прије свега за, како је рекао, више од пет милиона Звездиних навијача.

Специјални гост је био дјечак Милоје Марковић из Лозовика код Смедерева, који је јесенас сам дошао на „Маракану” и дао прилог од 200 динара.

– Фондација је напокон почела с радом, а њена сврха је прикупљање новца за нашу Звезду – рекао је Лазар Лабус, Лукићев савјетник за маркетиншка питања.

Директор фондације је пословни директор „црвено-белих” Ђорђе Стефановић, док је легендарни фудбалер Драгослав Шекуларац предсједник Управног одбора, а његов замјеник Миодраг Антонијевић, утицајни савјетник предсједника клуба за медијска питања. Лукић је истакао да се ради о озбиљној акцији и додао да она не може да успије без „делија” и милионске армије навијача.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog