Politika

Васић: Чавићу су на терету однос према Сребреници и полицији

БАЊА ЛУКА - Драган Чавић не може избјећи терет односа према Сребреници и залагања за реформу којом би се укинула полиција Републике Српске, изјавио је данас извршни секретар Савеза независних социјалдемократа Рајко Васић.


"Оба такозвана политичка потеза учинио је, свјесно или несвјесно, у аранжману са некадашњим високи представником Педијем Ешдауном, а све то требало је да послужи као ефикасна алатка укидања РС", навео је Васић у саопштењу.

Критикујући лидера Демократске партије, Васић је додао да је рејтинг Чавићевог кредибилитета видљив и по томе што му изјаве и интервјуе објављују "само још неки сарајевски листови". По Васићу, сувишно је побијати и коментарисати тврдње политичара који "сада стартује као почетник, изгубивши прије тога мјесто предсједника РС и најстарије српске политичке странке".

Чавић је јуче саопштио да је Демократска партија спремна да одмах почне разговоре са опозицијом у РС ради формирања коалиције за предстојеће изборе и договор о предизборном и постизборном дјеловању.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog