Sport

Зидан: Радије бих умро него се извинио Матерацију

БЕОГРАД - Бивши фудбалер репрезентације Француске Зинедин Зидан истакао је да се никада неће извинити штоперу Италије Марку Матерацију што га је ударио у финалу Свјетског првенства 2006. године.


"Извињавам се фудбалу, навијачима, саиграчима. Њих сам и замолио да ми опросте одмах послије те утакмице. Али њему... Никад, никад... Радије бих умро", казао је 37-годишњи Зидан за шпански дневник Паис.

Зидан је коначно и објавио како га је Матераци испровоцирао рекавши да му је Италијан вријеђао мајку, која је у то вријеме била болесна.

"На терену се дешавају неке ствари. Мени се то дешавало много пута. Али то нисам могао да поднесем. Знам да нема оправдања, али мајка ми је била болесна. Била је у болници... Увриједили су је више пута и нисам реаговао. И онда се то догодило", присјетио се Зидан.

"Али да му се извиним? Не. Да је то неки пристојан, добар момак, попут Каке, чак бих и учинио то, извинио бих се. Али њему (Матерацију) не, никад", додао је Зидан, који је Матерација ударио главом у груди послије чега је искључен, а Италија освојила титулу првака свијета.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog