Društvo

Меркаторови поклони за Дом Раде Врањешевић

БАЊА ЛУКА - Штићенике Дома Раде Врањешевић посјетили су представници Меркатора Бања Лука и осим пружања подршке штићеницима и руководству Дома у прикупљању неопходних средстава, уручили донацију средства за хигијену за све узрасте, играчке и слаткише.


Након додјеле услиједио је обилазак Дома те дружење са малишанима у радионици у којој штићеници стварају своја умјетничка дјела.

Запослени у Меркатор Центру су већ имали прилику да се упознају са штићеницима Дома. Наиме, поводом Валентинова у периоду од 12. до 14. фебруара у МЦ Бања Лука била је уприличена изложба радова штићеника Дома Рада Врањешевић. Добротворна изложба продајног карактера била је веома посјећена, а податак да су штићеници Дома до Валентинова у само два дана продали радове које су намјенили за ову прилику, говори о успјешности ове акције.

Директорица Дома Раде Врањешевић Свјетлана Благојевић за ову прилику истакла је сљедеће:

„Морам признати да су се дјеца силно забавила током данашњег дана и за вријеме изложбе њихових радова у Меркатор Центру Бања Лука. Сигурна сам да ће им оба ова дружења, као и мени, остати у лијепом сјећању. Жељела бих да се искрено, од срца захвалим Мерцатору на пруженој подршци и донацији нашем Дому, али и свим грађанима Бања Луке који су купујући поклоне за своје вољене допринијели прикупљању средстава која ће нам увелико бити од помоћи. Данас смо се договорили да ћемо нашу сарадњу наставити већ овог викенда, када ће наша дјеца поводом празника 8. март поново у Мерцатору изложити своје радове"

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog