Društvo

Посебан Дан жена у меркатору

БАЊА ЛУКА – Поводом Међународног дана жена, Меркатор је за припраднице њежнијег пола припремио многобројна изненађења.


У Меркатор Центру Бања Лука, Супермаркету Старчевица и Тржном Центру Градишка, у понедељак, 8. марта сваки 100-ти купац добиће пригодан поклон, а за празничну атмосферу побринуће се бенд Синхро који ће наступити у кафе бару Сантана, МЦ Бања Лука, у периоду од 18,00 до 21,00 час.

Посјетиоце МЦ Бања Лука на Дан жена очекује и попуст од 10% у Парфимерији Beaytiquе, те акција у Модиани »Купиш 3, платиш 2« у периоду од 06. до 08. марта која ће у истом периоду бити уприличена и у ТЦ Градишка.

Малишани који буду жељели својим мамама, теткама или бакама поклонити честитку или цртеж, имаће прилику да 05. марта у МЦ Бања Лука и 07. марта у ТЦ Градишка у Лумпи играоници учествују у креативној радионици »Добри медо« управо на тему Дана жена, а њихови родитељи истовремено ће моћи уживати у разноврсним попустима и поклонима које су за ову прилику припремили партнери Мерцатор Центра, Цомтраде схоп, Моја апотека, Фото Ивица, Спортвисион и Цитyтиме.

Ипак то није све. Поводом обиљежавања Дана жена малишани из Дома Раде Врањешевић су у сарадњи са Мерцатором припремили тродневну продајну изложбу украсних радова која ће бити одржана 6. марта у периоду од 12,00 до 18,00 часова, 7. марта у периоду од 10,00 до 16,00 часова и 8. марта у периоду од 12,00 до 18,00 часова.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog