Društvo

У Мрежи уловљено ново оружје

БАЊА ЛУКА – Полиција у БиХ привела је девет особа и пронашла на више локација на подручју добојског центра јавне безбједности и Тузланског кантона већу количину оружја, муниције, експлозивних материјала и војне опреме, као и одређен број докумената за која се сумња да су фалсификована.


Припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске заједно са МУП-ом Тузланског кантона у уторак и сриједу извршили су претресање стамбених објеката и путничких моторних возила на 12 локација на подручју добојског центра јавне безбједности и Тузланског кантона, у оквиру акције „Мрежа 2010”.

На девет локација пронађена је и одузета већа количина оружја, муниције, експлозивних материјала и војне опреме, а одузет је и одређен број докумената, за које се сумња да су фалсификована.

Припадници Сектора криминалистичке полиције ЦЈБ Добој извршили су криминалистичку обраду над девет лица, а након документовања, Окружном тужилаштву Добој биће прослијеђени извјештаји о извршеним кривичним дјелима недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, наведено је у саопштењу полиције.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog