Politika

СДС: Рајко Васић доказује да је убиство политичко

БАЊА ЛУКА - Данашње саопштење извршног секретара СНСД, Рајка Васића, којим покушава сатанизовати свирепо убијеног потпредсједника СДС Бранислава Гарића и тако оправдати његово убиство, још једна је потврда оправданости тврдњи СДС, да је ријеч о класичном политичком убиству у којем је режим, својим полугама моћи, на крају обезбиједио слободу за убицу.


Линч преко режимских медија који је по налогу режима вођен против живог Бранислава Гарића, позиви на блоговима активиста СНСД у Добоју на његово убиство, створили су подлогу да се оно и деси. О нечистој савјести режима јасно говори наставак линча мртвог Бранислава Гарића и глорификација убице.

Српска демократска странка позива МУП РС и министра Станислава Чађу да каже зашто до данас није спроведена истрага нити је дат одговор зашто је Гарићу ускраћена заштита када је пријављивао да му је угрожен живот? Зашто је СНСД ћутао када смо од самог почетка упозоравали да је тужилац који води истрагу о убиству инструментализован од стране режима, јер је водио нечувану хајку против СДС-а и Бранислава Гарића у предизборној кампањи 2008. године о чему је убијени потпредсједник СДС-а и писмено обавјештавао истражне органе?

Српска демократска странка позива режим и Васића да објаве листинге свих телефонских разговора убице два дана уочи и на дан убиства! Позивамо режим да објави све финансијске трансакције предузећа убице и начин на који је његово предузеће добијало послове који су финансирани из буџета РС!

Без обзира што је Република Српска добила свог званичног државног убицу, Српска демократска странка неће одустати од истине и откривања мотива о убиству Бранислава Гарића, каже се у данашњем саопштењу Информативне службе СДС.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog