Društvo

Полиција тражила Шарића у Цанетовој вили

ПОДГОРИЦА – Црногорска полиција претресла је вилу „Монтенегро” у Будви, у власништву Станка Суботића Цанета, а у оквиру акције проналаска Дарка Шарића, осумњиченог за шверц више од двије тоне кокаина из Јужне Америке.


У саопштењу црногорске Управе полиције наводи се да је из виле „Монтенегро” привремено изузет један број предмета ради даљег испитивања и вештачења.

Полиција је, како је саопштено, приликом претреса виле „Монтенегро” насилно отворила улазна и одређени број врата унутрашњих просторија, јер се након позива и више упозорења нико од особља није појавио.

Црногорска полиција спровела је и у петак и суботу опсежну акцију на подручју Будве у циљу, како се наводи, проналаска Шарића.

„Сазнања о евентуалном присуству Шарића на опсервираним локацијама добијена су у међународној размјени од једне наше партнерске службе”, наводи се у саопштењу Управе полиције. Управа полиције саопштила је раније да је Шарић илегално напустио Црну Гору и да се, према њиховим оперативним сазнањима, он налази у једној о двије европске земље за којима постоји редовна комуникација.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog