Kultura

Сандра Булок направила себи промоцију на примању анти-Оскара

У Лос Анђелесу је прекјуче одржана церемонија доделе „Златних малина” за најгоре глумце и филмове, а Сандра Булок се храбро појавила на додјели награда и примила „признање” за најгору глумицу у остварењу „Све о Стиву”.


Церемонија уручења „Златних малина” се традиционално организује уочи додјеле „Оскара” и Сандра Булок сигурно заслужује честитке за храброст јер је тек друга глумица после Хали Бери (2005) која се појавила на овој манифестацији и примила „награду”.

- Нешто ми говори да ви нисте погледали филм јер не бих била овде да сте заиста схватили шта сам жељела да кажем овом улогом.

Имам приједлог за вас: сви ћете добити копију филма и, ако обећате да ћете га погледати, а ако и послије тога будете и даље мислили да је то била најгора улога године, ја ћу се вратити следеће године и поново примити „Златну малину”. Хвала вам што сте ми овом лошом одлуком упропастили каријеру - изјавила је кроз смијех Сандра Булок која је на крају присутнима запријетила да ће до четири ујутру читати дијалоге из филма „Све о Стиву”.

Подсјећања ради, Сандра Булок је ове године номинована за „Оскара” за улогу у филму „The Blind Side”, али занимљиво је да се никада до сада није догодило да глумац који је добио „Златну малину” у истој години освоји и „Оскара”.

За најгори филм године је проглашено остварење „Трансформерс: Ревенџ оф д Фолен”, најгори глумци су чланови бенда „Џонас брадерс”, а уручена су и специјална признања за ову деценију. Најгори глумци су Еди Марфи и Парис Хилтон, а најгори филм је „Бетлфилд Ерт” који је заснован на причи Л. Рона Хабарда, оснивача сајентолошке секте.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog