Kultura

Бешлић и Меркатор за сјајан концерт у Тузли

ТУЗЛА – Синоћ је у препуној дворани Мејдан одржан спектакуларан концерт Халида Бешлића. Концерт популарног пјевача био је Меркаторов поклон свим дамама за 8. март, али и свим вјерним купцима Меркатор Центра Тузла који је јуче обиљежио свој 6. рођендан.


 

Специјални гост прославе 6. рођендана МЦ Тузла био је господин Халид Бешлић који је пар сати прије наступа у просторијама Центра дијелио цвијеће и аутограме свим дамама – обожаватељкама легендарног пјевача.

Након неформалног дружења са посјетиоцима Центра, популарни пјевач је заједно са упосленицама МЦ Тузла разрезао већ традиционалну М-торту у присуству многобројних грађана.

Поред тога што су могли уживати у мноштву забаве и одличној музици, велики број купаца освојио је и ВИП улазнице за синоћњи концерт Халида Бешлића, поклон пакете и многа друга поклон изненађења.

На синоћњој конференцији за новинаре која је уприличена поводом концерта, господин Сами Абадан, директор маркетинга и односа с јавношћу Меркатора БХ је истакао задовољство што је Меркатор имао прилику да се дружи са више од 9,5 милиона купаца који су посјетили Меркатор Центар Тузла у протеклим годинама. "

"Такођер, веома ми је драго што могу да кажем да смо од марта 2004. године па до данас, пословном сарадњом са Омегом отворили још 6 продајних објеката на подручју Тузланског кантона. Захваљујем свим грађанима који су нам се придружили на прослави 6. рођендана МЦ Тузла. Желим и да се захвалим на указаном повјерењу и подршци, а свим дамама у име Меркатора желим сретан 8. март.“

Специјални гост Халид Бешлић је додао да му је велико задовољство бити поново у Тузли, а то је првенствено заслуга Меркатора који је одлучио да вам поклони ову ноћ, свим дамама за 8. март као и за шесту годишњицу Меркатор Центра Тузла.“

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog