Kultura

Отказан Северинин концерт у Бањој Луци

БАЊА ЛУКА – Шлепери са опремом из Ријеке и Новог Сада, који су данас  требали да крену према Бањој Луци, нису били у могућности да то учине због временских неприлика које су захватиле цијели регион.


Обзиром на то, да је за прелазак границе и обављање свих шпедитерских обавеза, као и постављање продукције и сценографије за овај концерт потребно минимално 48 часова, због горе наведних околности на које не можемо утицати, присиљени смо да овај концерт пролонгирамо – каже се даље у саопштењу агенције Фронт Стејџ.

Агенција се извињава свим обожаваоцима Северине, који су већ купили улазнице за концерт и "преузима на себе сву одговорност због новонастале ситуације", те наводи да ће "у року од седам дана, а најкасније до 19. марта, саопштити нови термин одржавања концерта".

Улазнице купљене за овај концерт важиће и за нови термин, а они који желе вратити купљене улазнице и извршити поврат новца, могу то урадити од понедељка 15. марта до петка 19. марта, на продајним мјестима на којима су их и купили.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog