Sport

ЦСКА и Интер у четвртфиналу Лиге шампиона

ЦСКА и Интер су нови учесници четвртфинала Лиге шампиона, пошто су јуче, у реванш утакмицама осмине финала савладали Севиљу, односно Челси.


 

Интер је одиграо једну од бољих утакмица ове сезоне и голом Етоа у 78. минуту, на велику Мурињову радост, прошао у наредну рунду такмичења.

Руси су изненадили у Севиљи и повели голом Нецида у 38. минути. Изједначење Андалужанима је донио Пероти у 41.,а за побједу ''армекаца'', заслужан је репрезентативац Јапана, Хонда, након чијег је шута Палоп боксовао лопту у своју мрежу.

Вечерас се играју посљедња два реванш меча 1/8 финала Лиге шампиона–Барселона, послије 1:1, дочекује Штутгарт, док Бордо против Олимпијакоса чува гол предности.

Каталонци су апсолутни фаворити у дуелу са њемачким Штутгартом, пошто Нијемци никада нису забиљежили побједу на гостовању у Шпанији.

Много занимљивији меч се очекује у Француској гдје ће Олимпијакос покушати да постане тек други клуб у историји ЛШ који је прошао у наредну фазу такмичења послије пораза на домаћем терену, у првом мечу.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog