Društvo

Meдојевић: Нисам знао да ће се Суботић укључити

БЕОГРАД - "Нисам знао да ће се Суботић укључити у емисију. Немам коментар на то. Био сам изненађен. Никада нисам дао изјаву у вези Мишковића и Бека'', каже Небојша Медојевић. Лидер црногорског Покрета за промјене.


Медојевић је гостовао на телевитији Б92 у емисији ''Интервју са Југославом Ћосићем'', када се директо у емисију укључио Станко Суботић.

То што је Суботић рекао да им је он дао новац да купе Луку "Београд" и "Вечерње новости" први пут сам чуо у емисији. Бека сам срео неколико пута, а Мишковића ни не знам.

Ово је била очајничка порука и претпостављам да Суботић вјероватно има неке информације да се против њега у Србији спрема нека већа оптужница. Ово је била порука и Тадићу да ће се Суботић борити, а, ипак, можда само блефира. Очито је да се иза овога ваља крупна ствар и да сам у овој емисији био колатералана жртва. Ја сам ту само искоришћен и лажно оптужен. Ово није била пријетња само мени, већ и Тадићу и властима у Србији – рекао је синоћ Небојша Медојевић.

На питање да ли вјерујете да се Суботић јавио из Женеве, Медојевић је одговорио да не вјерује.

"Вјерујем да су моје информације биле тачне. Јасно је која је била намјера ове емисије и ја ћу сутра у Београду поднијети кривичну пријаву против Суботића због клевете – рекао је синоћ Медојевић за један београдски лист.

Медојевић тврди да му Ћосић није наговијестио да ће током интервјуа бити живих укључења а, како је рекао, "још мање да ће трећи учесник разговора бити лице са црвене интерполове потјернице – Цане Суботић лично.

Аутор и водитељ емисије Југослав Ћосић наглашава да је Медојевића питао о укључењу и да је он могао, ако је хтио, да одбије укључење Суботића.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog