Sport

Ратко Достанић тренер Црвене звезде

БЕОГРАД – Управни одбор фудбалског клуба Црвена звезда прихватио је данас споразумни раскид уговора са тренером тима Владимиром Петровићем и на његово мjесто поставио Ратка Достанића.


„Управни одбор ФК Црвена звезда и Владимир Петровић су констатовали да је у овом тренутку споразумни раскид сарадње најбоље рjешење за клуб и тим коме је потребна промjена”, наводи се у саопштењу Звезде на клупском сајту.

Владимир Петровић Пижон је екипу Звезде преузео пред почетак сезоне и екипу довео до првог мjеста на табели Супер лиге. Разлог за одлазак из Љутице Богдана, ипак, јесу неубjедљиве партије тима у проqећном дijелу сезоне и јучерашњи пораз од Металца у Крагујевцу од 2:1.

„Управни одбор ФК Црвена звезда захвалио је Владимиру Петровићу на свему што је урадио у досадашњем дијелу сезоне као тренер нашег клуба. Владимир Петровић је преузео тим прошле године у веома тешким условима за клуб. Сви успјеси које смо постигли и које ћемо постићи имају и имаће печат четврте Звездине звезде”, истиче се у саопштењу Звезде.

Нови тренер изабран је једногласно, а Достанић ће наставити привремено да обавља и своју досадашњу функцију директора Омладинске школе Црвене звезде.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog