Sport

Завршен Сноуборд куп Српске

ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Члан секције сноуборда Планинарског друштва "Јаворина" са Пала Младен Лукић побједник је првог отвореног првенства Републике Српске "Сноуборд куп Јахорина 2010", које је данас одржано на овој планини.


Друго мјесто припало је Николи Крнети из сарајевског клуба "Нетстајл", док је треће мјесто освојио Тибор Чавић, члан сноуборд клуба "Гола вода" из Бањалуке.

Немања Цицовић, предсједник Сноуборд клуба "Јахорина", који је организовао првенство, рекао је Срни да се такмичење одвијало у доста отежаним условима, јер је стаза била прилично мокра, а што је утицало на саму вожњу и резултате који су постигнути у овом екстремном спорту.

"Ми смо као организатори покушали на све начине да превазиђемо ове тешкоће и у томе смо донекле успјели. Изузетно захтјевну стазу за сноуборд крос, која је имала шест кривина, три скока и шест таласа, морали смо са 900 продужити на 950 метара", појаснио је Цицовић.

У такмичењу, које су подржали Министарство за породицу, омладину и спорт РС и Олимпијски центар Јахорина, учествовало је 18 такмичара из РС и Федерације БиХ.

Такмичење се одвијало на стази Пољице, уз присуство великог броја љубитеља овог спорта.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog