Društvo

Суботић признао да познаје Шарића

ПОДГОРИЦА - Контроверзни српски бизнисмен Станко Суботић Цане признао је у понедјељак увече да познаје Дарака Шарића, осумњиченог у Србији за шверц кокаина, али и навео да са њим није имао пословне аранжмане.


Суботић је у интервјуу подгоричкој Телевизији Ин, снимљеном у Швајцарској, казао да га је са Шарићем упознао син Мирослава Мишковића, Марко као и да је Шарића виђао у друштву "многих политичара и познатих људи из Србије".

Он тврди да је поступак који се у Србији води против њега "наручен", да је базиран на "фалсификованим документима и лажним изјавама", као и да Мирослав Мишковић и Миша Беко против њега воде кампању преко Александра Тијанића, Ратка Кнежевића и Небојше Медојевића. Суботић је казао да не страхује од оптужнице из Хрватске у вези са тврдњама о његовој наводној повезаности са убиством власника "Национала" Иве Пуканића.

Он је негирао тврдње Ратка Кнежевића да је нудио новац Пуканићу да одустане од писања о шверцу цигарета и оптужио некадашњег предсједника СРЈ Војислава Коштуници и "његов кабинет" да су 2001. године "направили лажну биографију" о њему. Он је оцијенио да је кампања против њега рашена да би га "рекетирали" и отимали му имовину", као и због пријатељства са премијером Црне Горе Милом Ђукановићем.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog