Sport

Полуфинале купа БиХ: Славија чека Борац

Актуелни освајач Купа Босне и Херцеговине, Славија, данас ће у првом полуфиналном сусрету у Српском Сарајеву одмјерити снаге за тренутним лидером премијерлигашког каравана, бањолучким Борцем.


Тренер Славије, Миломир Одовић, пред данашњи сусрет сматра да његови изабраници могу превазићи психолошку кризу, те уписати побједу.

"Свјесни смо да се после ремија са Травником налазимо у психолошкој кризи, али исто тако смо увјерени да ћемо данас дати све од себе и надам се уписати побједу", рекао је за Миломир Одовић и додао:

"Бранимо титулу побједника Купа БиХ, а само кроз ово такмичење можемо се докопати Европе. Имамо добру екипу и заиста мислим да ћемо данас показати квалитетну игру. уважавамо Борац, али пред нашим гледаоцима, ипак, Бањалучани немају шта да траже. У данашњем сусрету нећу моћи рачунати на Спалевића, који је већ играо за Олимпик у Купу, па због тога нема право наступа, но остали играчи су ми на располагању и то ме радује".

Меч између Славије и Борца почиње у 15 часова, а побједник овог дуела састаће се са бољим из дуела Зрински-Жељезничар. Сарајевски клуб у је првом мечу на свом терену славио са 3:1.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog