Sport

Супер лига Србије: Достанић дебитовао побједом

БЕОГРАД - Фудбалери Црвене звезде побиједили су у сриједу Смедерево са 2:1, у 20. колу Супер лиге Србије и тако задржали прво мјесто на табели.


Црвена звезда постигла је први гол у 32. минуту када је Каду био прецизан извођач пенала, а изједначио је Дејан Живковић у 63. минуту. Звезда је поново повела у 72. минуту првим голом Дарка Лазовића у дресу "црвено-бијелих".

Побједом у мечу са Смедеревом дебитовао је нови тренер Црвене звезде Ратко Достанић, који је на клупи замијенио Владимира Петровића Пижона.

Партизана је раније у сриједу у Новом Саду побиједио екипу Војводине са 2:1 у дерби утакмици 20. кола Супер лиге и до утакмице на ''Маракни'' био преузео прву позицију на табели од Црвене звезде.

Партизан је повеу у 3. Минуту, голом Клеа, а  одличну игру у првом полувремену крунисао у 45. минуту, када је поново прецизан био Бразилац, након центрашута Ломића. Екипа Војводине је заостатак смањила у 56. минуту, када је асистенцију Јанка Тумбасовића искористио Марио Ђуровски и погодио са десетак метара. До краја утакмице обе екипе имале су неколико добрих прилика за гол, а Војводини је у судијској надокнади времена поништен гол због офсајда.

 

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog