MgNkJfTfHa4

Kultura

Хит радничке класе

БАЊА ЛУКА – Примјетили смо да су многи људи одушевљени овом пјесмом. Да ли је то социјалистички ген њихових самоуправних родитеља, оваплоћен на глобалној мрежи; много је мање битно.


Оно што је битно јесте: Зашто је то људима добро? Зашто је ово нови од инстант-сајбер хитова, који запослени и незапослени једни другима остављају као линкове по друштвеним мрежама.

Видно израубовани гастарбајтер, пјева своју суморну, лабудову пјесму, више него очигледно изманипулисан од стране људи који се потписују као АК Студио.

Њихова страница открива људе који се баве снимањима рођендана и других свечаности, те остаје нејасно да ли је гастарбајтер лично и персонално зарадио за видео-урадак емитован преко глобалних видео-мрежа; или је једноставно манипулација потпуна. Било да је платио, или да није.

Све у свему, наше људе под јармом визних даџбина, невјероватно одушевљава да човјек без имало музичког талента, гласа неуклопљеног са музичком позадином, јако лошег видеа уопште; све то ради у сјеверноамеричкој сценографији. Ваљда те "америћке" зграде, улице и возила; дају неки контраст у служби светогрдне демистификације филмских полубогова из САД.

Еј, бре! Бред Пит и Екрем Јеврић Господа. А ја радим од 7 до 15... Хит, нема друге.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog