Sport

Барселона и Интер у полуфиналу

БАРСЕЛОНА – Фудбалери Барселоне пласирали су се у полуфинале Лиге шампиона пошто су на домаћем терену, у реванш утакмици четвртфинала, савладали екипу Арсенала са 4:1 (3:1).


Сва четири погодка за актуелног првака Европе постигао је Лионел Меси у 21, 37, 42. и 88, док је стријелац за Арсенал био Никлас Бендтнер у 18. минуту.

Први меч у Лондону завршен је неријешено 2:2.

Барселона слави Лионела Месија, званично најбољег фудбалера свијета, а од вечерас и свог најбољег стријелца у утакмицама Лиге шампиона. Неухватљиви играч имао је вечерас на "Ноу Кампу" прави шоу и био творац успјеха екипе која сигурно корача ка одбрани континенталне титуле.

Већ послије првих 45 минута био је познат полуфиналиста из вечерашњег двобоја. Дилеме по питању побједника Меси је отклонио хет-триком, да би у финишу утакмице четвртим поготком крунисао незаборавну партију и потом овацијама испраћен са терена.

Барселона је потпуно заслужено изборила полуфинале, иако су гости неочекивано повели преко Данца Бендтнера.

Барселона ће у полуфиналу играти против миланског Интера, који је раније јуче у Москви савладао домаћи ЦСКА (1:0) и прошао даље укупним резултатом 2:0.

У преосталим реванш утакмицама четвртфинала вечерас играју Манчестер Јунајтед - Бајерн Минхен (први меч 1:2), односно Бордо - Олимпик Лион (1:3).

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog