Sport

Ђилас наградио Партизан са 20 милиона динара

БЕОГРАД - Градоначелник Београда Драган Ђилас навео је данас, у честитки предсједнику Кошаркашког клуба Партизан Предрагу Даниловићу, да ће град Београд због успјеха који је тај клуб ове године остварио у Евролиги уплатити Партизану 20 милиона динара.


"Желим да честитам не само играчима, Дулету Вујошевићу и теби на сјајној побједи и пласману међу најбоље четири екипе у Европи него и да вам захвалим што сте свим Београђанима, грађанима Србије, омогућили да се осјећају срећно и поносно", навео је Ђилас у честитки.

Градоначелник је указао да то "није само побједа победа КК Партизан и његових навијача, већ свих оних који воле своју земљу, и звјездаша и партизановаца".

Он је подсјетио да је усвојен правилник по коме се за сваки успјех у европским такмичењима награђују сви београдски спортски клубови. КК Партизан је, како је истакао, по том правилнику за досадашње успјехе у Евролиги зарадио 11 милиона динара, а пласман у Фајнал фор (Финал фоур) доноси још десет милиона динара.

"Желим да знате, прије него што одете у Париз, да је оно што сте ви до сада урадили за све нас равно освајању Евролиге. Зато сам одлучио да град Београд 'Партизану' умјесто десет милиона уплати износ од 20 милиона динара", истакао је Ђилас у честитки.

 

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog