Sport

Након Звезде, и Партизан пријети ФСС

"Буде ли се наставио овакав однос према Партизану, верујте да репрезентација за неке следеће акције неће добити ниједног нашег фудбалера".


Ваљда зато што је Томислав Караџић са позиције председника Партизана отишао на чело Фудбалског савеза Србије, у јавности преовлађује мишљење да црно-бели имају наклоност домаће "куће фудбала".

Први човјек Партизана Драган Ђурић рекао је "Спортском журналу" да су односи са ФСС "у последње време изузетно лоши".

Криза је кулминирала одлуком да актуелни шампион у недељу мора да игра са Јагодином, а онда повредом Љубомира Фејсе на утакмици са Јапаном, на којој је Партизан имао рекордан број фудбалера - шест.

"Тражили смо да се изједначи број наших и репрезентативаца из других клубова, како не бисмо дошли у садашњу позицију. Ако Црвена звезда даје тројицу играча, било је логично да их толико буде и из Партизана. Потом су одбили да се због умора од далеког пута одложи утакмица у Јагодини. Слободно напишите да ће имати проблема са Партизаном", запретио је Ђурић.

Он је додао да му се "чини да би, попут неких других, морали да нападнемо ФСС да би нас више поштовали".

"Не тражимо привилегије, нити неко треба да нам помаже, само да исти аршин важи за све. После повреде Крстајића, уступили смо им Станковића, а тражили смо да Давидов и Фејса остану да раде са екипом. Председник Караџић и генерални секретар Лаковић нису нам изашли у сусрет".

Ђурић је најавио и неке драстичне мјере...

"Будите сигурни да ћемо се жалити и да се на овоме неће завршити. Буде ли се наставио такав однос према Партизану, верујте да репрезентација за неке следеће акције неће добити ниједног нашег фудбалера".

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog