Sport

Брајант: Играћу за САД у Турској

ЛОС АНЂЕЛЕС - Након највјероватнијег одустајања Џејмса и Вејда, Кобе Брајант потврдио да ће играти на Свјетском првенству у Турској.


Прва звијезда Лејкерса и уз ЛеБрона Џејмса, прва звијезда НБА лиге, Кобе Брајант потврдио је новинарима у Денверу, пред утакмицу са Нагетсима да ће играти за селекцију САД на СП у Турској.

Брајант је додао да што се њега тиче препреке не постоје, осим могућих повреда током плеј офа НБА лиге:

"Ја ћу играти у Турској на Свјетском првенству колико знам. Једино што може да ме спријечи је евентуална повреда до краја сезоне. Знате и сами да имам пуно проблема са поломљеним палцем, али то не би требало да буде пресудни проблем".

Потврда Брајанта да ће наступити за САД у Турској је добитак за селекцију која жели злато. Подсјетимо, Ле брон Џејмс и Двејн Вејд су најавили да неће играти у Турској:

"Они су одрасли људи, и слушају шта им њихова тијела говоре. На крају дана ће сами донијети одлуке. У сваком случају ја са њима нећу причати на ту тему" додао је Брајант.

У случају да одустану Вејд или Џејмс, у екипу ће ускочити Кевин Дурент, који игра фантастичну сезону у дресу Оклахома Тандера:

"Наш проблем није недостатак добрих играча. Цијели овај програм је и смишљен да се екипа уигра и да добро функционише као тим. То је наш највећи проблем и циљ", рекао је Брајант.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog