Sport

''Гробари'' не иду у Париз

Кошаркаши Партизана биће без подршке најватренијих присталица на завршном турниру Евролиге. Незадовољна бројем карата које је добила од клуба, навијачка група „Гробари југ" саопштила да не путује у Париз.


Навијачи Партизана неће ићи у Париз на предстојећи фајнал-фор турнир Евролиге! „Гробари" су одлучили да бојкотују завршницу најјачег клупског такмичења на континенту јер им управа црно-бijелих, како су објаснили, није обезбиједила минималних 430 улазница за дворану „Берси"!

Симпатизери клуба из Хумске издали су јуче саопштење за јавност, из којег се може закључити да су незадовољни третманом управе Партизана, која је од 1.000 улазница добијених од Евролиге „Гробарима" намијенила између 250 и 300 комплета. Навијачи црно-бijелих тврде да су списак требовања још раније скратили са 2.000 на 430 имена, али да мање од тога нису могли...

Навијачи Партизана посебно су погођени тиме што ће у Париз, умјесто њих, путовати разни „купохоличари", који ће црно-бijеле заборавити чим се врате из Француске.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog