Sport

Побједа Борца, пораз Жеље, нереди у Сарајеву и Мостару

Навијачки нереди у Мостару и Сарајеву обиљежили су 24.коло фудбалске Премијер лиге БиХ.


У Мостару, за вријеме градског дербија између Вележа и Зрињског, утакмица је чак два пута прекидана, дошло је и до сукоба између навијача Зрињског и полиције.

Епилог нереда у „Врапчићима“ још није познат, а за сада је познато тек да је један навијач Зрињског теже повријеђен, док је неколицина лакше страдала. Иначе, утакмица у Мостару је завршена без голова, 0:0.

Нереда је било и у Сарајеву, гдје су навијачи ФК "Сарајево" након утакмице овог клуба са ФК Широки Бријег, незадовољни слабом игром и резултатом 1.1, утрчали на терен и почели са демолирањем стадиона "Кошево".

Навијечи ФК "Сарајева" сукобили су се након тога са припадницима полиције иза сјеверне трибине стадиона, а како сазнајемо, повријеђено је више од 20 особа.

У Бањој Луци, Борац је голом Кајкута с минималних 1:0 савладао Рудар из Приједора те се бодовно изрједначио са Жељезничаром.

С друге стране, Жељезничар је у Тузли претрпио први пораз у прољећном дијелу шампионата, Модрича је побједом над Славијом уписала прву побједу у прољећном дијелу, а Леотар је у Травнику „извукао“ реми.

РЕЗУЛТАТИ 24.КОЛА:

Слобода – Жељезничар 1:0

Борац – Рудар 1:0

Сарајево – Широки Бријег 1:1

Вележ – Зрињски 0:0

Лакташи – Челик 2:0

Травник – Леотар 2:2

Модрича – Славија 2:0

Сутра је на распореду утакмица између Олимпика и Звијезде.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog