Sport

Фулам и Атлетико у финалу Лиге Европе

Фудбалери Фулама успјели су да направе прави подвиг, пошто су се побједом над Хамбургом пласирали у финале Лиге Европе.


Након Шахтјора, Јувентуса, Волфзбурга, пао је и Хамбургер, екипа из града који ће бити домаћин финалне утакмице овог такмичења.

Гости из Њемачке повели су фантастичним поготком Петрића из слободног ударца, а све до средине другог полувремена чинило се да ће Енглези тешко доћи до преокрета. Ипак, Дејвис је фантастично примио дубинску лопту у казненом простору гостију, пребацио је преко свог чувара на другу страну и затим упутио неодбранив ударац. Други гол Фулама пао је само шест минута касније послије корнера и велике гужве у казненом простору гостију, у којој се најбоље снашао Гера који је постигао коначан резултат па је славље на Крејвен Котиџу могло да почне.

Ливерпул је крајем првог полувремена успио да анулира предност Атлетика из првог меча, али му није пошло за руком да до краја сусрета ријеши питање пласмана у финале. Знатно интересантнији од самог меча били су продужеци у којима се водила грчевита борба за сваку лопту.

Бенајун је довео Ливерпул у вођство у петом минуту првог продужетка, па је у том тренутку енглеска екипа имала букирану карту за Хамбург. Ипак, седам минута касније Форлан послије брзе акције постиже погодак за Атлетико који је, касније ће се испоставити, био довољан за пласман у финале. Ливерпул до краја сусрета као да више није вјеровао у могући преокрет, па су се покушаји његових играча углавном сводили да индивидуалне акције без много опасности по гол Мадриђана.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog