Sport

Отворено првенство Србије: Други дан такмичења

БЕОГРАД - Другог дана такмичења на Отвореном првенству Србије, на терене комплекса "Милан Гале Мушкатировић" крочиће четири српска тенисера - Филип Крајиновић, Јанко Типсаревић, Илија Бозољац и Давид Савић.


 

Синоћ прекинути меч дубла због кише, ипак је настављен. Очигледно је прекид био спутавајућа околност за младог Марка Ђоковића и Николу Ћаћића. Српски тенисери нису успјели да искористе меч лопту и аргентинци Мајер и Зебаљос су у тај-брејк трећег сета успјели да добију меч. Било је 2:0 (6:3, 1:6, 9:11). Сусрет је синоћ рекинут у финишу првог сета при вођству Ђоковића и Крајиновића од 5:3.

Данас ће Филип Крајиновић играти против кфалификанта, Руса Јевгенија Донскоја. Марко Ђоковић имаће напоран дан. После дубла, Новаков млађи брат, играће против Италијана Алесиа Ди Маура.

Вечерњи дио програма обележиће Јанко Типсаревић у синглу и Вемић и Бозољац у дублу на централном терену. Трећи тенисер Србије играће против Аргентинца Орасиа Зебаљоса. Илија Бозоља и Душан Вемић покушаће да преброде прву препреку. Ривали ће им бити Аргентинци Прието и Васен.

Komentari
Twitter
Anketa

Da li je opozicija u Srpskoj trebala učestvovati na mitingu u Banjoj Luci ili nije?

Rezultati ankete
Blog